Oljenedtur for noen, opptur for iQubeS

15.09.2016

Oljenedtur for noen, opptur for iQubeS

iQubeS er inne i en gullalder, og midt i oljebremsen har vi aldri hatt så mye å gjøre. Nå skal vi gjøre et nytt forsøk i Harstad.

Det er i trange tider vi vokser, for da må bedriftene spare og de ser nytten i våre systemer. iQubeS har spesialisert seg på systemer som effektiviserer, standardiserer og strømlinjeformer bedriftenes systemer og rutiner.

Den duppen som oljeindustrien er inne i kan være sunn for bransjen. Mange bruker nå sjansen til å rydde opp i måten ting gjøres på slik at man får mest mulig igjen for pengene, og å samtidig finne ut hva som er kostnadsdrivende. Våre systemer gjør at bedriftene klarer å drive en kontinuerlig forbedring av driften. Det er noe bedriftseiere liker, når de ser på bunnlinjen.

 

Nytt Harstad-forsøk

For tre år siden gjorde vi et forsøk på å få et fotfeste i nord, uten å lykkes. Nå føler vi tiden er inne for å gjøre et nytt forsøk. Denne gangen vil vi gjøre det på en bedre måte med gode samarbeidspartnere. Vi vet at mange bedrifter i nord ønsker seg inn i oljebransjen og da må de være ISO-sertifisert. Uten sertifisering blir det vanskelig å få oppdrag, og med våre systemer får de den nødvendige godkjenningen.