april 3, 2017

Sosialt engasjement

Compassion for Asia (CFA)

Compassion for Asia (CFA) - En frivillig, uavhengig hjelpeorganisasjon startet av Anne Lise og Sudip Khadka i 1999 i Nepal.  CFA gir mat til over 100 barn og eldre hver dag og sørger for gratis, praktisk utdannelse til de fattige uavhengig av kjønn eller trosretning, m.m.

Team Rynkeby

Formålet med Team Rynkebys sykkeltur til Paris er å samle inn penger til kreftsyke barn og deres familier. Pengene samles blant annet inn via midler fra velvillige sponsorer.

 

Redningsselskapet

Redningsselskapet er en frivillig, humanitær medlemsorganisasjon. Vi jobber for å gjøre det tryggere å ferdes på og ved sjøen.

Stavanger Oilers

iQubes er stolt sølv sponsor for Stavanger Oilers

Skudeneshavn Kajakklubb

Skudeneshavn Kajakklubb ble stiftet i 2014, og har som målsetting å fremme padlesport på Karmøy. iQubeS er en av sponsorene til Skudeneshavn Kajakklubb.

Doner
Vi i iQubeS ønsker å bidra til gode veldedige formål, og ved å gi vår støtte håper vi også at våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere også stiller opp.
Del
Det er like viktig å dele informasjon om den støtten vi gir som å gi selve støtten. Husk å dele ditt bidrag på dine websider, din Facebook side eller din LinkedIn side.
Kunnskap
Kunnskap og innsikt i de saker vi engasjerer oss i er viktig. iQubeS ønsker å være aktiv i de saker vi engasjerer oss i, og med økt innsikt treffer også vår bistand bedre.