ENTREPRENØR

Gjør samhandlingen mellom entreprenør og byggherre sømløs med Business Online. Effektiviser prosessene uten at det går utover kvaliteten.

business online entreprenør planlegging bransje m365

Byggeledelse

Få full oversikt over pågående byggeprosjekter og gjør kommunikasjonen mellom medarbeiderne på byggeplassen og kontoret sømløs. Få god flyt i arbeidsprosessene fra start til slutt. 

Fordeler med å bruke Business Online PROSJEKT

Totalentreprenør

Hold deg oppdatert på alle leveranser, tillatelser, søknader og informasjonen du trenger for å holde styr på alle oppgavene som inngår i ethvert prosjekt. 

Fordeler med å bruke Business Online
arbeid hus bygg
miljøfyrtårn

"Business Online har et enkelt brukergrensesnitt og det tror jeg er en av hovedårsakene til at vi synes det fungerer bra for oss."

Rune Holmen | KHMS-leder | NovuMare AS

Hvorfor Business Online?

Alt samlet i ett

Business Online samler bedriftens operasjonelle aktiviteter på én plass. Opplev en unik informasjonsflyt mellom medarbeidere, avdelinger og lokasjoner.

Bruk Microsoft 365

Fortsett å bruke de arbeidsverktøyene dere allerede bruker i arbeidshverdagen. Teams, Planner, SharePoint og mye mer, er sømløst integrert i Business Online.

Eierskap til din data

Dataen forsvinner aldri med Business Online. Bygget på toppen av deres egen M365-sky, vil dere alltid ha eierskap til deres egen data i Business Online. 

Nysgjerrig på Business Online?

Ta en prat med oss i dag