business online effektive arbeidsdager moduler alt i ett forretningssystem

Business Online MODULER

I Business Online finner du de mest de mest sentrale løsningene til de operasjonelle sidene ved en bedrift. Modulene kan enkelt integreres i en spesifikk avdeling, løse individuelle behov eller implementeres i hele bedriften for å få god flyt av informasjon på tvers av avdelinger og lokasjoner. 

Business Online

Velg den modulen du trenger i dag

Stryken til Business Online ligger i den sømløse samhandlingen mellom de ulike funksjonene i bedriften. Her kan du se nærmere på hva vi kan tilby i hver enkelt modul.

CRM

Oversikt over interne og eksterne relasjoner. Samle informasjon om salgsmuligheter, kunder og leverandører for enda bedre oppfølging.

KHMS

Registrer og behandle avvik. Få et eget dokument-bibliotek med full versjons- og revisjonshistorikk.

PROSJEKT

Samle all informasjon om prosjektet i et eget samhandlingsrom. Standardiser ulike arbeidsprosesser og jobb likt hver gang.

HRM

Samle all dokumentasjon rundt hver ansatt for full oversikt. Få påminnelser om neste medarbeider samtale. Alt ihht. GDPR reglement.

Dette sier våre kunder!

"Business Online har et enkelt brukergrensesnitt og det tror jeg er en av hovedårsakene til at vi synes det fungerer bra for oss."
rune holmen novumare
Rune Holmen
KHMS-leder, NovuMare AS
"Flyten i bedriften har blitt mye bedre etter at vi tok i bruk Business Online."
Lill-Susann Engevik Rugtvedt
Lill-Susann Engevik Rugtvedt
Director Supply Chain Management, Fishbones AS
"Vi har nå automatisert prosesser og spart oss for mye tid. Livet er blitt betydelig lettere når alt er samlet på et sted og hvor hele systemet snakker sammen."
christofer næsheim profilbilde pss securitas
Christofér Næsheim
Driftssjef Norge, PSS Securitas
Nysgjerrig på Business Online?

Ta en prat med oss i dag