OM OSS

Vi i iQubeS har siden oppstarten i 2008 vært opptatt av å gjøre arbeidshverdagen enklere for bedrifter ved å tilby system for økt samarbeid og struktur. Vi vet at mange bedrifter sitter på store mengder data, men uten en god struktur på informasjonen vil man ikke få skapt det potensialet som ligger i bedriften.

HVEM VI ER

Vi har nå utviklet en moderne og skybasert løsning som er integrert med Microsoft 365. Med Business Online får informasjonen dere produserer en mer logisk plassering, man kan standardisere egne prosesser og få et felles digitalt samlingspunkt.

God opplæring og veiledning er essensielt når man skal i gang med en digital transformasjon, vi tilbyr derfor også tjenester innen digitale forretningssystemer, forretningsanalyse, rådgiving og andre konsulenttjenester.

HVA VI GJØR

Vi har utviklet et skybasert system integrert med Microsoft 365. Systemet passer for bedrifter som ønsker en mer helhetlig digital løsning, slik at du ikke trenger å forholde deg til så mange ulike systemer i arbeidshverdagen. 

Ved å samle de sentrale funksjonene CRM, Prosjekt, KHMS og HRM på én plass får bedriften økt samarbeid på tvers av fagområder og avdelinger. På denne måten kan dere få en mer effektiv arbeidshverdag og nå deres omsetningsmål enda raskere.

VI ER MED DERE HELE VEIEN

Vi skreddersyr implementeringsløpet etter dine behov, slik at dere kan komme i gang med systemet så raskt og enkelt som mulig. Vi vet at det å ta i bruk nye systemer kan legge stress på virksomheten, derfor ønsker vi å være en trygg samarbeidspartner som kan veilede deres superbrukere steg for steg igjennom hele fasen.

MER ENN ET SYSTEM

Når du kjøper Business Online, så får du en samarbeidspartner som er med deg hele veien. Hos oss slutter ikke samarbeidet etter implementeringsperioden. Vi er alltid her for å hjelpe deg med å få mest mulig verdi ut av Business Online, tilpasset din bransje og virksomhet. Alt fra en strategisk implementering til integrasjoner og skreddersøm på systemet, slik at dere kan nå deres effektivitets- og omsetningsmål enda raskere.

HER ER TEAMET

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet opptatt av at du og din bedrift skal lykkes med din digitale transformasjon.

Alexander Kästel

Daglig leder

Eivind Schrødahl

Teknisk sjef

Kristina Tjessem Thorsen

Salgssjef

Aleksander Fosshagen Hald

Systemkonsulent

Knut Magne Gabrielsen

Systemkonsulent

John Klemetsen

Spesialrådgiver

Sigbjørn Tveit

Spesialrådgiver

Dette sier kundene våre!

"Business Online har et enkelt brukergrensesnitt og det tror jeg er en av hovedårsakene til at vi synes det fungerer bra for oss."​
rune holmen novumare
Rune Holmen
KHMS-leder, NovuMare AS
"Flyten i bedriften har blitt mye bedre etter at vi tok i bruk Business Online."
Lill-Susann Engevik Rugtvedt
Lill-Susann Engevik Rugtvedt
Director Supply Chain Management, Fishbones AS
"Vi har nå automatisert prosesser og spart oss for mye tid. Livet er blitt betydelig lettere når alt er samlet på et sted og hvor hele systemet snakker sammen."
christofer næsheim profilbilde pss securitas
Christofér Næsheim
Driftssjef Norge, PSS Securitas
Nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Ta en prat med oss i dag