SERTIFIKAT-OVERSIKT

Å holde oversikt over sertifikater, kursbevis og lignende er ofte en tidkrevende oppgave for mange bedrifter. Med Sertifikatoversikt i Business Online, får du en sentralisert oversikt som forenkler prosessen og reduserer risikoen for å overse utløpsdatoer eller fornyelser. Denne funksjonen hjelper med å sikre at bedriften alltid er i samsvar med nødvendige krav. 

Illustrasjon av ekstrafunksjonen Sertifikatoversikt i Business Online. Her er det viser det en samlet oversikt over ansattes sertifikater og kursbevis med utløpsdato.

Få en samlet oversikt

Med Sertifikatoversikt i Business Online kan du få en samltet oversikt over alle sertifikater og kursbevis til ansatte i bedriften. Det har aldri være enklere å organisere og finne igjen viktige dokumenter. Vår søkefunksjon gjør det enkelt å finne det du leter etter.

Søk på personer, kategorier og underkategorier for å finne hvem som har hvilke kvalifikasjoner. Klikk deg inn på ansatte for å få en samlet individuell oversikt over alle sertifikater og kursbevis den enkelte har.

Klar for å oppgradere din Business Online med Sertifikat Oversikt?

Ta en prat med oss i dag