Slik fungerer
Business Online

Silobaserte systemer og ulike arbeidsmetoder gjør at vi bruker store deler av arbeidshverdagen vår på koordinering fremfor verdiskapning. Med Business Online kan dere håndtere bedriftens behov for bedre samhandling enkelt, effektivt og heldigitalt. Det gjør at du kan fokusere mer på de tingene som betyr noe for deg og din bedrift, slik at dere sammen kan skape enda større verdi.

Velg enkeltmoduler eller ta hele pakken

Business Online består av totalt seks moduler; Intranett, CRM, Prosjekt, KHMS, HRM og Min Side. På denne måten vil hele bedriften kunne jobbe under samme system, slik at dere får bedre dataflyt og unngår digitale siloer.

Har du kun behov for én eller to av våre moduler? Ingen problem, velg de modulene dere har mest behov for i akkurat din bedrift. Husk at du får alltid med Intranett og Min Side ved kjøp av én eller flere av modulene CRM, Prosjekt, KHMS og HRM.

business online alt i ett forretningssystem iqubes m365
business online slik fungerer det arbeidsprosesser m365

Sett sammen egne arbeidsprosesser

Nå kan du enkelt lage digitale sjekklister for å standardisere gjentakende prosesser. Grupper arbeidsprosessen inn i ulike faser og gi hver fase en egen digital sjekkliste.

Har noen sjekkpunkter behov for å finne frem et spesifikt dokument? Koble dokumentene til sjekkpunktet til det sjekkpunktet du ønsker. Du trenger ikke å være IT-ekspert for å bruke Business Online. Kan du bruke appene fra Microsoft 365, så kan du bruke Business Online.

Vi hjelper dere i gang

Du trenger ikke å være noen IT-ekspert for å bruke Business Online. Vi er integrert med Microsoft 365, slik at dere kan bruke de programmene dere kjenner fra før.

Vi skreddersyr implementeringsprosessen til akkurat din bedrift. Dere får en egen prosjektleder fra iQubeS som veileder dere igjennom hele prosessen. Vi hjelper dere med alt fra flytting av data til opplæring.

Hvorfor Business Online?

Alt samlet i ett

Business Online samler bedriftens operasjonelle aktiviteter på én plass. Opplev en unik informasjonsflyt mellom medarbeidere, avdelinger og lokasjoner.

Bruk Microsoft 365

Fortsett å bruke de arbeidsverktøyene dere allerede bruker i arbeidshverdagen. Teams, Planner, SharePoint og mye mer, er sømløst integrert i Business Online.

Eierskap til din data

Dataen forsvinner aldri med Business Online. Bygget på toppen av deres egen M365-sky, vil dere alltid ha eierskap til deres egen data i Business Online. 

Nysgjerrig på Business Online?

Ta en prat med oss i dag