START-UP

Legg til rette for vekst og effektivisering fra begynnelsen. Med Business Online får dere et forretningssystem som støtter deres planer for vekst og videre utvikling.

business online start-up bransje

Rigget for skalering

Samle tidsfrister, eksterne kontakter, notater og mye mer på én plass. Planlegg, administrer og få en oversikt over alle aspektene ved prosjektet ditt, slik at ingen steg blir glemt.

Fordelene med Business Online PROSJEKT

Grip mulighetene

Få en oversikt over kunder, leverandører, samarbeidspartnere, kontrakter og mye mer. Sett opp egen sjekkliste for å kvalifisere de salgsmulighetene som dukker opp. 

Fordelene med Business Online CRM
grip mulighetene
NovuMare miljøfyrtårn Business Online kundehistorie

"Business Online har et enkelt brukergrensesnitt og det tror jeg er en av hovedårsakene til at vi synes det fungerer bra for oss."

Rune Holmen | KHMS-leder | NovuMare AS

Hvorfor Business Online?

Business Online samler bedriftens operasjonelle aktiviteter på én plass. Opplev en unik informasjonsflyt mellom medarbeidere, avdelinger og lokasjoner.

Fortsett å bruke de arbeidsverktøyene dere allerede bruker i arbeidshverdagen. Teams, Planner, SharePoint og mye mer, er sømløst integrert i Business Online.

Dataen forsvinner aldri med Business Online. Bygget på toppen av deres egen M365-sky, vil dere alltid ha eierskap til deres egen data i Business Online. 

Nysgjerrig på Business Online?

Ta en prat med oss i dag